Andre virksomheter

Other activities icon

Arbeidsplass med mangfold

Gjennom vårt målrettede arbeid med å hjelpe attføringsdeltakere inn i ordinært arbeidsliv har vi skapt en arbeidsplass med mangfold.

TOPRO Kompetanse AS – driveren bak vårt mangfold

TOPRO Kompetanses dyktige medarbeidere har hjulpet mange tilbake i ordinært arbeidsliv gjennom god kontakt med NAV og lokale bedrifter. Vi tilbyr også kurs og tjenester for bedrifter og offentlige virksomheter. Besøk TOPRO Kompetanse her.

Jobbfrukt

Jobbfrukt er underlagt TOPRO Kompetanse. Med Bama som leverandør leverer vi frukt av beste kvalitet. Jobbfrukt kan bestilles via TOPRO Kompetanse sine hjemmesider. Klikk her for å komme direkte til bestillingsskjema.

Sikker makulering

Sikker makulering er underlagt TOPRO Kompetanse. Sikker makulering er en tjeneste som passer for bedrifter og firma som håndterer personopplysninger og annen sensitiv informasjon. Vi kan ta på oss oppdraget med å makulere og kassere papir på en trygg måte. For mer informasjon, besøk TOPRO Kompetanse sine hjemmesider her.

ASV Vareproduksjon

ASV Vareproduksjon er underlagt TOPRO Kompetanse og har kontinuerlig samarbeid med TOPRO Industris avdeling for mekanisk produksjon.

TOPRO Kompetanse

 
+47 902 47 000
post@toprokompetanse.no
toprokompetanse.no